Klant & Service

Klant, bewoner en buurtKlant en service

Iedereen van jong tot oud is vanzelfsprekend welkom in één van onze kapsalons, ook als u geen bewoner bent van een zorginstelling en gewoon uit de buurt komt bent u van harte welkom.

Qioz ZorgKappers ontvangen iedereen met veel liefde en zorg onder het genot van een kopje koffie met een koekje.

Qioz ZorgKappers hebben verstand van zowel moderne als klassieke kapsels, blijven door trainingen op de hoogte van alle nieuwe haartrends en werken met professionele kappersmaterialen en verzorgende haarproducten die geschikt zijn voor het behandelen van het haar van ouderen en zieke mensen.

Gemak & Mobiel

Mocht u om welke reden dan ook niet meer in staat zijn om naar onze kapsalon te komen, dan kunnen de Qioz ZorgKappers ook bij u op de afdeling, kamer of aan huis komen om uw haar te behandelen.

Betalingsmogelijkheden

Om de klant, zaakwaarnemer of bewindvoerder alle gemak te bieden hanteren wij 3 verschillende betalingsmogelijkheden, namelijk;

1. PIN direct na de behandeling afrekenen;

2. OP REKENING Alleen dmv. een maandelijkse automatische incasso waarvoor de klant eerst een Qioz incassoformulier dient te ondertekenen. Deze is verkrijgbaar in de kapsalon of op aanvraag per mail of post;

3. CONTANT bij hoge uitzondering en direct na de behandeling afrekenen.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze dienstverlening of over ons bedrijf kunt u ons altijd tijdens kantoortijden bellen op 085 – 744 0804. We staan u graag persoonlijk te woord. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via info@qioz.nl.