Klant & Service

Klant & Service

Klant, bewoner en buurt

Klant en service

Iedereen van jong tot oud is vanzelfsprekend welkom in één van onze kapsalons, ook als u geen bewoner bent van een zorginstelling en gewoon uit de buurt komt bent u van harte welkom.

Qioz ZorgKappers ontvangen iedereen met veel liefde en zorg onder het genot van een kopje koffie met een koekje.

Qioz ZorgKappers hebben verstand van zowel moderne als klassieke kapsels, blijven door trainingen op de hoogte van alle nieuwe haartrends en werken met professionele kappersmaterialen en verzorgende haarproducten die geschikt zijn voor het behandelen van het haar van ouderen en zieke mensen.

Gemak & Mobiel

Mocht u om welke reden dan ook niet meer in staat zijn om naar onze kapsalon te komen, dan kunnen de Qioz ZorgKappers ook bij u op de afdeling, kamer of aan huis komen om uw haar te behandelen.

Voor de verschillende betalingsmogelijkheden verwijzen wij u graag door naar onze pagina Betaalgemak.

Privacy Reglement

Waarschijnlijk heeft u al volop in de media gehoord over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend onder de Engelse naam General Data Protection Regulation (GDPR). Simpel gezegd zorgt deze nieuwe Europese privacywet ervoor dat uw gegevens per 25 mei 2018 nog beter worden beschermd. Voor ons is uw privacy  en het beschermen van uw persoonlijke gegevens een grote prioriteit. Uiteraard gaat Qioz, als professionele ZorgKappersorganisatie daarom mee met deze ontwikkelingen.

Meer weten? Lees dan hieronder ons volledige privacy reglement.

Download ons privacy reglement

Meer informatie

Voor meer informatie over onze dienstverlening of over ons bedrijf kunt u ons altijd tijdens kantoortijden bellen op 085 – 744 0804. We staan u graag persoonlijk te woord. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via info@qioz.nl.

 

 

Klant & Service – Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper – voor ouderen in Zuid- en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam, Wassenaar, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem.