Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap & Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap & Duurzaamheid

Over onze maatschappelijke betrokkenheid

Qioz is een sociaal bedrijf en weet als geen ander dat wij naast de zorg voor onze (zieke) ouderen ook zorg moeten dragen voor de wereld om ons heen. Wij doen daarbij onze best om samen met andere maatschappelijk verantwoorde ondernemingen te voorzien in de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. Wij geven hier invulling aan door zoveel mogelijk energie te besparen op de apparaten en lampen waar wij gebruik van maken. Wij maken alleen gebruik van producten die proefdiervrij zijn, wij proberen ons afval zoveel mogelijk te scheiden en wij verspillen geen water.

Tevens proberen wij minder bedeelde ouderen uit de omgeving waar onze kapsalons zijn gevestigd te betrekken bij speciale acties in samenwerking met een zorginstelling, het ouderenfonds en het Leger des Heils.

Hiernaast geven wij mensen met een verstandelijke beperking de gelegenheid om binnen hun persoonlijke capaciteiten een toegevoegde waarde te geven aan onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat zij plezier en voldoening halen uit hun werk en op deze manier daadwerkelijk een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap & Duurzaamheid – Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper – voor ouderen in Zuid- en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam, Wassenaar, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem.