Nieuws

Nieuws

#GEZOCHT! Ervaren (zorg)kappers én stagiaires meerdere locaties Amsterdam / Amstelveen

Qioz ZorgKappers is op zoek naar ervaren (zorg)kappers én stagiaires voor onze kapsalons in zorginstellingen op verschillende locaties rondom Amsterdam / Amstelveen. Het gaat hier om een parttime functie van 1 tot 2 dagen per week. Geen weekenden.

Qioz is een sociale onderneming die zich inzet om oudere en zorgbehoevende mensen goede uiterlijke verzorging te bieden.

Een ZorgKapper werkt in (of vanuit) een kapsalon in een zorginstelling. Dit betekent dat je niet alleen bezig bent met het kappersvak, maar ook het nodige moet weten over de omgang met en verzorging van zieke en gehandicapte (oudere) mensen. Zo kunnen ZorgKappers elke klant een speciaal op zijn of haar zorgbehoefte afgestemde behandeling geven. Naast deskundigheid, zijn aandacht en zorgzaamheid belangrijke ingrediënten van elke behandeling.

Houd er rekening mee dat het omgaan met klanten die een beperking hebben en vaak op leeftijd zijn, veel van je persoon vraagt. Dat maakt het vak van ZorgKapper ook zo veelzijdig. En zo mooi. Als je die uitdaging aan wilt gaan, maken we graag kennis met je.

Stuur je reactie naar info@qioz.nl of bel naar ons hoofdkantoor via 085-744 08 04.

Nieuws – Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper – voor ouderen in Zuid- en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam, Wassenaar, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem.