Betaalgemak

Betaalgemak

Bij Qioz ZorgKappers kunt u op verschillende manieren voor een behandeling betalen. Zo is het voor u nóg makkelijker om van onze service gebruik te maken. Hieronder noemen we de mogelijkheden.

Welke betaalwijze u ook kiest, voor een goede afhandeling van de betaling is het van belang dat wij over de juiste gegevens beschikken. Daarom vragen we al onze klanten, hun zaakwaarnemers of bewindvoerders om ons Qioz Klant- & Incassoformulier in te vullen. U kunt dit downloaden via deze link.

1. Betalen met uw PINPAS
Als u met uw pinpas wilt betalen, kan dat. In dat geval dient u of uw zaakwaarnemer direct na de behandeling af te rekenen.

2. Betalen OP REKENING
Betaalt u liever op rekening, dan adviseren we u gebruik te maken van onze gratis incassoservice. Voordelen van deze betaalwijze zijn:

  • U vergeet nooit te betalen;
  • Geen extra kosten;
  • Geen administratieve rompslomp;
  • Duidelijke facturen met een overzicht van de behandelingen.

Klik hier voor meer informatie over onze incasso-service. Voor facturen zonder incasso rekenen we €4,50 (administratie)kosten.

3. CONTANT betalen
Om verwarring of diefstal te voorkomen geven we de voorkeur aan één van de bovenstaande betaalwijzen. In sommige gevallen kan het echter voor een klant lastig zijn om hiervan gebruik te maken. Bij (hoge) uitzondering bieden we daarom ook de mogelijkheid om contant te betalen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u ons tijdens kantoortijden bellen op 085-744 0804. We staan u graag persoonlijk te woord. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via: info@qioz.nl.

Betaalgemak – Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper – voor ouderen in Zuid- en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam, Wassenaar, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem.