Qioz, de perfecte partner voor uw zorginstelling

Qioz, de perfecte partner voor uw zorginstelling

Qioz is een sociale onderneming die zich inzet om oudere en zorgbehoevende mensen professionele haarverzorging te bieden. We werken samen met een groeiend aantal zorginstellingen in de Randstad, in en vanuit eigen kapsalons of knipplekken, maar ook met mobiele dienstverlening.

Deskundigheid, continuïteit, kostenefficiëntie

Zorginstellingen die voor samenwerking met Qioz kiezen, halen kwaliteit en zekerheid in huis. De haarverzorging van hun bewoners is voortaan in de deskundige handen van onze betrokken ZorgKappers. Waarnodig, zorgen zij ook voor het halen en brengen van de mensen. Met Qioz bent u bovendien verzekerd van continuïteit in de dienstverlening. En we dragen bij aan kostenefficiëntie, doordat we veel administratief werk uit handen nemen, onder meer dankzij ons eigen facturatiesysteem. Zo combineert Qioz de voordelen van de vertrouwde ‘kapper uit de buurt’ met die van een grotere organisatie.

Qioz ontzorgt

Het ontzorgen begint zodra u contact met ons opneemt. Qioz schakelt snel en levert maatwerk. Van mobiel inzetbare ZorgKappers tot de volledige exploitatie van een kapsalon op locatie, Qioz heeft de oplossing voor elke vraag op het gebied van haarverzorging. En méér dan dat, want ons aanbod is uit te breiden met pedicure-, manicure- en schoonheidsbehandelingen.

Haarverzorging als beleefmoment

Uit onderzoek blijkt dat uiterlijke verzorging en ‘beleefmomenten’ bijdragen aan de kwaliteit van leven. Qioz ZorgKappers maken van elk bezoek aan de kapper een uitje. Onze kapsalons zijn ook volledig afgestemd op een warme ontvangt van ouderen en mensen met een beperking: voldoende ruimte, verstelbare stoelen en wasbakken en een gezellige dementievriendelijke inrichting, met een knipoog naar het verleden. Voor verdere informatie klik hier.

Voordelen van samenwerken met Qioz:

 • Breed aanbod en maatwerk
  U kunt bij ons terecht voor advies, mobiel inzetbare ZorgKappers, de inrichting van knipplekken, maar ook voor de volledige nieuwbouw en exploitatie van kapsalons, waarbij wij alle zorgen op dit gebied uit handen nemen (turn key). Met ons praktische facturatiesysteem zijn de financiën eveneens goed geregeld. Bovendien is ons aanbod uit te breiden met pedicure-, manicure- en schoonheidsbehandelingen.
 • Deskundig en zorgzaam
  Qioz ZorgKappers zijn betrokken vakmensen die geleerd hebben hoe ze met ouderen en mensen met een somatische of psychogeriatrische beperking moeten omgaan.
 • Blijvende kwaliteit
  Kwaliteitsbewaking en -verbetering staan bij ons hoog in het vaandel. We hebben een eigen opleiding tot ZorgKapper en bieden onze medewerkers regelmatig nieuwe trainingen. Qioz is ook een erkend leerbedrijf.
 • Heldere communiciatie
  We houden van heldere communicatie. Bij Qioz hebt u altijd één aanspreekpunt en we maken graag duidelijke contractuele afspraken, bij voorkeur met meerderjarige looptijd.
 • Betrouwbaar
  We hechten veel waarde aan de privacy van klanten, medewerkers en partners en voldoen aan alle wet- en regelgeving op dit gebied. Ook houden we rekening met alle ARBO-eisen en WIP-richtlijnen.

Advies, nieuwbouw en inrichting

Qioz biedt deskundige haarverzorging, maar ondersteunt ook graag bij alles wat daarvoor nodig is. Zo kunt u ons inhuren om mee te denken en advies te geven over (de invulling van) goede haarverzorging in uw zorginstelling. Daarnaast kunt u bij Qioz terecht voor:

 • Complete nieuwbouw en inrichting van kapsalons;
 • Restyling van bestaande kapsalons;
 • Overname van kapsalons en medewerkers;
 • Materialen en producten voor verantwoorde haarverzorging

Qioz Beauty-events

Goede uiterlijke verzorging is een feest. Die ervaring heeft Qioz uitgewerkt in complete Beauty-events, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor medewerkers van zorginstellingen en anderen. Zo hebben we de afgelopen jaren events georganiseerd voor de zorggroep WelThuis (Gouda) en bedrijven als Braun, Philips en ABN Amro.

Tijdens een Qioz Beauty-event kunnen mensen genieten van allerlei vormen van uiterlijke verzorging, zoals manicure-, pedicure- en schoonheidsbehandelingen, massage en visagie. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Voor kleine of grote groepen, ook met Beauty-events levert Qioz maatwerk.

Qioz, de perfecte partner voor uw zorginstelling – Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper – voor ouderen in Zuid- en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam, Wassenaar, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem.