Qioz ZorgKappers in Nationale Coalitie tegen eenzaamheid – Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper – voor ouderen in Zuid- en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam, Wassenaar, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem.
Qioz ZorgKappers in Nationale Coalitie tegen eenzaamheid

Qioz ZorgKappers in Nationale Coalitie tegen eenzaamheid

Met ingang van 2020 is Qioz ZorgKappers deelnemer in de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid. Vrijdag 20 december jl. tekenden Atilla en Meral Ozvarnali, op uitnodiging van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), de bijbehorende overeenkomst. 

De Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid is een initiatief van het ministerie. In dit samenwerkingsverband slaan bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen de handen ineen om eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Samen willen zij aandacht vragen voor het probleem van eenzaamheid, het taboe op eenzaamheid doorbreken en Nederlanders en de Nederlandse maatschappij als geheel stimuleren om meer naar elkaar om te kijken.

De missie van Qioz
Het ministerie nodigde Qioz uit om in de coalitie deel te nemen, omdat zorg en aandacht voor oudere mensen tot de kern van de missie van onze onderneming hoort. Wij willen onze klanten zo lang mogelijk laten genieten van plezierige én professionele uiterlijke verzorging. Daarmee willen wij ook bijdragen aan hun sociale welzijn. De inrichting van onze eigen kapsalons is daar ook helemaal op gericht: ontmoetingsplekken waar eigentijdse professionaliteit hand in hand gaat met ouderwetse gezelligheid.


Reageren is niet mogelijk.