Samenwerking Project Samenhaags officieel van start! – Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper – voor ouderen in Zuid- en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam, Wassenaar, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem.
Samenwerking Project Samenhaags officieel van start!

Samenwerking Project Samenhaags officieel van start!

Het project Samenhaags is een project van de Gemeente Den Haag in samenwerking met Vluchtlingenwerk om deelnemers te begeleiden en te stimuleren volwaardig deel uit te maken van de stad Den Haag. Deelnemers van Samenhaags vergroten hun netwerk en kennis van de Nederlandse taal, gebruiken en gewoonten. Zowel voor het dagelijks leven als voor op de werkvloer. SamenHaags biedt de mogelijkheid tot het volgen van aangepaste taal- en maatschappij oriëntatie, een maatschappelijke stage te lopen en te verbinden met een Haagse Makker.
Via deze link kunt u meer lezen over het project.

Qioz ZorgKappers biedt als sociaal bedrijf graag ondersteuning aan dit project middels het aanbieden van maatschappelijke stageplaatsen.

Inmiddels is onze eerste stagiaire begonnen (en volgt de volgende deelneemster aankomende week) en daarmee is het project Samenhaags binnen onze organisatie nu officieel van start gegaan! We wensen onze huidige deelneemster evenals alle toekomstige deelnemers veel succes bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en we hopen dat zij zich snel thuis zullen voelen binnen ons hechte Qioz ZorgKappersteam.


Reageren is niet mogelijk.