#TROTS! Qioz ZorgKappers ontwikkelt branchetraining ‘Bij de Kapper’ met Samen dementievriendelijk – Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper – voor ouderen in Zuid- en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam, Wassenaar, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem.
#TROTS! Qioz ZorgKappers ontwikkelt branchetraining ‘Bij de Kapper’ met Samen dementievriendelijk

#TROTS! Qioz ZorgKappers ontwikkelt branchetraining ‘Bij de Kapper’ met Samen dementievriendelijk

Wij zijn er trots op dat Qioz ZorgKappers vanuit haar expertise op het gebied van haarbehandelingen van ouderen met dementie is gevraagd om deze branchetraining ‘bij de kapper” in samenwerking met Stichting Samen dementievriendelijk te ontwikkelen voor alle kappers in Nederland. Omdat wij het zo belangrijk vinden om GOED om te gaan met deze doelgroep hebben wij hier met heel veel liefde aan meegewerkt.

Qioz ZorgKappers zijn gespecialiseerd in het behandelen van het haar van ouderen en mensen die zorgbehoevend zijn, veelal woonachtig in een zorginstelling (verpleeghuis of woonzorgcentrum).

Gezien de grote groei van het aantal ouderen in Nederland met dementie en ook in verpleeghuizen zijn wij in 2017 een samenwerking aangegaan met Stichting “Samen Dementievriendelijk”, een initiatief van Altzheimer Nederland.

Wil je graag meer weten over ons bedrijf en de ervaringen van Qioz ZorgKappers, lees dan het artikel over ons in de komende editie van ANKO Kapperszaken en neem een kijkje op onze website www.qioz.nl.

Qioz ZorgKappers, uw kapper in de zorg.

Hoe reageer jij? Test nu je kennis : Branche training ‘Bij de Kapper’ 


Reageren is niet mogelijk.