299,- voor jou! Met spoed nieuwe zorgkappers gezocht! – Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper – voor ouderen in Zuid- en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam, Wassenaar, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem.
299,- voor jou! Met spoed nieuwe zorgkappers gezocht!

299,- voor jou! Met spoed nieuwe zorgkappers gezocht!

299,- euro voor jou!!

Ken jij iemand in je netwerk die graag als kapper in de zorg zou willen werken? Draag die persoon dan aan, komen wij tot een match dan ontvang jij na 3 maanden werk 299,- euro!

Qioz ZorgKappers is met spoed op zoek naar ervaren (zorg)kappers én stagiaires voor onze nieuwe kapsalons in zorginstellingen op verschillende locaties in de volgende plaatsen:
  • Omgeving Beverwijk
  • Omgeving Den Haag / Rijswijk / Scheveningen
  • Omgeving Limmen

Het gaat hier om een parttime ZZP functie van 1 tot 2 dagen max 3 dagen per week. Geen weekenden. Qioz is een sociale onderneming die zich inzet om oudere en zorgbehoevende mensen goede uiterlijke verzorging te bieden. Een ZorgKapper werkt in (of vanuit) een kapsalon in een zorginstelling. Dit betekent dat je niet alleen bezig bent met het kappersvak, maar ook het nodige moet weten over de omgang met en verzorging van zieke en gehandicapte (oudere) mensen (dit kun je ook bij ons leren). Zo kunnen ZorgKappers elke klant een speciaal op zijn of haar zorgbehoefte afgestemde behandeling geven. Naast deskundigheid, zijn aandacht en zorgzaamheid belangrijke ingrediënten van elke behandeling.

Houd er rekening mee dat het omgaan met klanten die een beperking hebben en vaak op leeftijd zijn, veel van je persoon vraagt. Dat maakt het vak van ZorgKapper ook zo veelzijdig. En zo mooi. Als je die uitdaging aan wilt gaan, maken we graag kennis met je. Stuur je reactie naar info@qioz.nl.

Reageren is niet mogelijk.