Te huur: Volledig ingerichte kapsalon in seniorencomplex – Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper – voor ouderen in Zuid- en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam, Wassenaar, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem.
Te huur: Volledig ingerichte kapsalon in seniorencomplex

Te huur: Volledig ingerichte kapsalon in seniorencomplex

Altijd al gedroomd van je eigen kapsalon? Qioz ZorgKappers biedt nu 2 prachtige kansen om een volledig ingerichte kapsalon in twee verschillende seniorencomplexen met resp. 250 bewoners te huren!

Locaties

  • Rotterdam
  • Zoetermeer

Qioz is een sociale onderneming die zich inzet om oudere en zorgbehoevende mensen goede uiterlijke verzorging te bieden. Een ZorgKapper werkt in (of vanuit) een kapsalon in een zorginstelling. Dit betekent dat je niet alleen bezig bent met het kappersvak, maar ook het nodige moet weten over de omgang met en verzorging van zieke en gehandicapte (oudere) mensen (dit kun je ook bij ons leren). Zo kunnen ZorgKappers elke klant een speciaal op zijn of haar zorgbehoefte afgestemde behandeling geven. Naast deskundigheid, zijn aandacht en zorgzaamheid belangrijke ingrediënten van elke behandeling.

Houd er rekening mee dat het omgaan met klanten die een beperking hebben en vaak op leeftijd zijn, veel van je persoon vraagt. Dat maakt het vak van ZorgKapper ook zo veelzijdig. En zo mooi. Als je die uitdaging aan wilt gaan, maken we graag kennis met je.

Stuur je reactie incl. cv naar info@qioz.com.


Reageren is niet mogelijk.