#Spannend : Qioz ZorgKappers krijgt nationale tv omroep van Hong Kong op bezoek – Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper – voor ouderen in Zuid- en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam, Wassenaar, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem.
#Spannend : Qioz ZorgKappers krijgt nationale tv omroep van Hong Kong op bezoek

#Spannend : Qioz ZorgKappers krijgt nationale tv omroep van Hong Kong op bezoek

Onze inspanningen voor een dementievriendelijke samenleving zijn niet onopgemerkt gebleven. Samen dementievriendelijk heeft al de nodige aandacht in de media gehad en nu is ook het buitenland geïnteresseerd.

Op voorspraak van Alzheimer Nederland ontvangen we vandaag(!) een aantal mensen van de nationale omroep RTHK van Hong Kong op bezoek op ons hoofdkantoor in Zoetermeer voor een eerste kennismaking.

Zij maken namelijk een serie over vergrijzing in landen als Nederland. In één van de afleveringen willen zij aandacht besteden aan het groeiende aantal mensen met dementie en hoe bedrijven innovatief met deze doelgroep omgaan. Om deze reden hebben zij een interview met Samen dementievriendelijk gepland en willen zij graag op meerdere locaties van Qioz ZorgKappers filmen om onze dementievriendelijke salons en knipplekken, onze werkwijze daar en de impact ervan op onze klanten te ervaren.

Uiteraard werken wij hier graag aan mee! Wij wachten vol enthousiasme op hun komst 🙂


Reageren is niet mogelijk.