Vrijdag 22/6 was het zo ver, de nationale tv omroep van Hong Kong heeft bij ons gefilmd – Qioz ZorgKappers / De ZorgKapper – voor ouderen in Zuid- en Noord Holland, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Mariahoeve, Leiden, Scheveningen, Delft, Naaldwijk, Westland, Zoetermeer, Bleiswijk, Rotterdam, Wassenaar, Hoofddorp, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem.
Vrijdag 22/6 was het zo ver, de nationale tv omroep van Hong Kong heeft bij ons gefilmd

Vrijdag 22/6 was het zo ver, de nationale tv omroep van Hong Kong heeft bij ons gefilmd

Superspannend was het wel. Een delegatie van de nationale tv omroep van Hong Kong was op bezoek. Vrijdag 22 juni 2018 om 08:30 zijn zij begonnen met filmen op ons hoofdkantoor in Zoetermeer. Onze directeur Atilla Ozvarnali, en de manager klant- & relatiebeheer Meral Duru zijn gefilmd terwijl zij vertelden over het vak van ZorgKapper en wat er op het hoofdkantoor allemaal gedaan wordt om hier invulling aan te geven.

Na het maken van wat mooie sfeerfoto’s van ons dementievriendelijke concepthoekje op kantoor zijn wij naar onze kapsalon in Woonzorgcentrum Onderwatershof (zorggroep Cardia) vertrokken. Wat een intens leuke beleving hebben wij daar gehad met ontzettend gezellige bewoners, die het heel interessant vonden dat er een heuse filmploeg op bezoek kwam. Onze zorgkapster Chantal heeft wat vragen van de bekende presentator William uit Hong Kong beantwoord en ook zorgkapster Diana was aanwezig en heeft indruk gemaakt op de filmploeg.

De tweede locatie die wij bezochten was expertisecentrum Westhoff (zorggroep Florence). Onze dementievriendelijke inrichting trekt daar veel bekijks en ook de filmploeg was zichtbaar onder de indruk. Presentator William heeft daar een leuk gesprek gehad met onze zorgkapster Yvonne die inhoudelijk kon vertellen over wat het vak precies inhoudt en onze steun & toeverlaat vrijwilligers Jan en Mireille deed ook superleuk mee!

Na een geweldige film-ochtend hebben wij afscheid van elkaar genomen en gingen zij een cursus van Samen dementievriendelijk bij zorginstelling Laurens volgen. Na zoveel praktijkles bij Qioz ZorgKappers te hebben gehad zijn wij er van overtuigd dat zij hier met vlag en wimpel voor zijn geslaagd.

Op 4 augustus 2018 zal de aflevering in Hong Kong worden uitgezonden. Zodra wij de aflevering aangeleverd krijgen gaan we die uiteraard ook op onze website plaatsen. Houd onze site daarom goed in de gaten!

   


Reageren is niet mogelijk.